top of page

Beste mensen,

 

De komende periode zal de praktijk “behoedzaam en stapsgewijs” weer open gaan.

Dit kan betekenen dat u niet meteen in behandeling kan komen.

 

Bent u reeds in behandeling bij ons, dan zal uw behandelend fysiotherapeut u bellen om uw klachten te evalueren en de behandelopties te bespreken.

 

Bent u nog geen patiënt, dan neemt na uw aanmelding een van onze fysiotherapeuten contact met u op om uw klachten te bespreken en de behandelopties met u door te nemen.

 

Wij streven ernaar om u zo veel mogelijk op afstand te kunnen helpen middels telefonische en/of videoconsulten.

Wanneer noodzakelijk plannen we een fysieke behandeling in.

 

Bij het werken houden wij ons strikt aan de regels die opgesteld zijn door het RIVM omtrent hygiëne en veiligheid. Ook in de praktijk houden wij ons aan de 1,5 meter-samenleving, maar tijdens een behandeling kan hier op verantwoorde wijze van afgeweken worden.

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Op werkdagen is de praktijk telefonisch bereikbaar. Tussen 9:00 en 12:00 uur krijgt u de secretaresse aan de telefoon. Buiten deze tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken en wordt u later teruggebeld. Dit omdat de fysiotherapeuten mogelijk met persoonlijke beschermingsmiddelen werken en daarom de telefoon niet kunnen aannemen vanuit hygiënisch oogpunt.

 

Let op uzelf en op uw naasten, blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet, 

team Fysio 98, 

Cees, Joep, Bianca, Paulette en Marian

Wij zijn bereikbaar op: info@fysio98.nl  of 0416-274428. 

Wilt u direct de juiste fysiotherapeut bereiken via de mail, kijk dan op de website     (www.fysio98.nl) voor de directe mailadressen.

bottom of page